Cazurile noastre

Amira-Maria Popescu

Amira-Maria Popescu

Diagnostic: epilepsie structural rezistenta la tratament

Fetita de 3 ani, care face parte dintr-o familie biparentala, ce a suferit nenumarate operatii pe creier, fiind un adevarat exemplu de rezistenta si speranta.

Mama este cosmetician, iar tatal militar in termen; sunt oameni obisnuiti care nu isi permit, din venitul lor, sa asigure tratamentele si terapiile necesare ameliorarii starii de sanatate a fetitei. Au nevoie de ajutor pentru a ii asigura Amirei cele mai bune tratamente, terapii si conditii speciale pentru un copil cu nevoi speciale.

La controalele periodice la neurolog si neuropsihiatru au fost recomandate kinetoterapie, aquaterapie si logopedie. In prezent Amira urmeaza proceduri kineto-terapeutice esentiale si tratamente speciale pentru dezvoltare motorie si cognitiva.

Parinti sunt increzatori ca fetita lor va merge, va rade, va vorbi, se va juca si va iubi ca o fetita normala. Pentru ei cel mai maret vis este sa isi invete fetita sa deosebeasca binele si raul in viata, sa o invete ce este altruismul, sa o invete sa iubeasca tot ce este frumos.

Au nevoie mai mult ca oricand de ajutor.


Doneaza!

Urmatoarele optiuni sunt disponibile pentru acest caz:

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO34 INGB 0000 9999 0931 3075
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Popescu

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.