Cazurile noastre

Andrei Catalin Herea

Andrei Catalin Herea

Diagnostic: hidrocefalie; intarzierea in dezvoltarea motorie si cognitiva, atrofierea partiala a nervilor optici, hemipareza partea stanga

Baietelul in varsta de 3 anisori face parte dintr-o familie modesta, din judetul Calarasi, nascult cu hidrocefalie, avand nenumarate operatii pe creier de la nastere pana in prezent.

Pentru a se putea recupera, are nevoie de kinetoterapie si logopedie zilnic, costurile acestor terapii fiind destul de mari pentru parintii sai, care, timp de 3 ani, au petrecut majoritatea timpului in spitale si in centre de recuperare.

Hemipareza i-a afectat in mare parte piciorusul si are nevoie de o orteza pentru mers. Aceasta orteza trebuie schimbata periodic, costul acesteia fiind unul piperat.

Andrei este un baietel vesel, ii plac copiii si animalele, iar noi ne dorim sa facem tot posibilul pentru a il ajuta sa isi recupereze functiile pierdute si sa poata avea o copilarie cat mai aproape de normalitate.


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO84 INGB 0000 9999 1296 3934
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Herea

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.