Cazurile noastre

Carina Stanciu

Carina Stanciu

Diagnostic: epilepsie rezistenta la tratament / tetrapareza spastica

Carina a venit pe lume in data de 30.01.2017 si cantarea 1.980 kg la 32 de saptamani.

Diagnosticata cu epilepsie rezistenta la tratament cu 4 focare pe partea dreapta a creierului, Carina face 100 de crize pe zi, crize secundare, avand perioade in care face crize in salve de câte 20 minute.

De la 6 luni si pana în prezent, Carina a primit 11 scheme de tratament. Unele au cauzat reacții adverse, altele au oprit crizele (injectabile cu cortizon) timp de 2 ani, insa si la aceasta schema de tratament au aparut mici reactii adverse.

Din pacate, pe parcurs, a aparut scolioza și tetrapareza spastica.

Carina face crize de la 3 luni. Ea nu stie sa stea în fundulet, sa mestece, nu tine obiecte in mana, nu vorbește si nu isi poate sustine capul.

Ea poate doar sa rada si sa planga.

Pe parcurs, Carina s-a ales cu 8 diagnostice si cu un certificat de handicap. iar copilaria ei consta in plimbari la terapii, investigatii si consultații la medici.

Ca parinti, s-a facut tot ce ne-a stat in putinta, iar ei ii oferim tot ce este mai bun.

Dumnezeu ne-a dat putere sa trecem cu bine peste toate zilele grele si sa avem oameni minunați lângă noi – de la medicul neurolog, pana la kinetoterapeut… de la strabunica ce ne este alaturi de când am aflat diagnosticul, pana la cel mai mic suflet din familia noastra care a ințeles tot ce se intampla cu ea – sora ei, Ecaterina.

VA MULTUMIM DIN SUFLET CA SUNTETI ALATURI DE NOI!


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO35 INGB 0000 9999 1296 3943
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Stanciu

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.