Cazurile noastre

David Andrei Bursuc

David Andrei Bursuc

Diagnostic: tetrapareza spastica, tulburare globala de dezvoltare severa, hipotrofie staturo-ponderala, encefalie epileptica cu spasme epileptice, cecitate corticala

David este un baietel de 6 ani care sufera inca de la nastere aceste afectiuni si face eforturi supraomenesti pentru a le invinge in fiecare zi.

David a suferit 2 interventii chirugicale: fundoaplicatura si montaj gastrostoma. Momentan este hranit artificial pentru ca exista riscul de sa aspire mancarea din cauza problemelor neurologice, el neavand capacitatea de a inghiti mancarea.

In urma testelor efectuate medicii nu au reusit sa ii descopere boala de fond, iar parintii nu au posibilitati financiare pentru e efectua testari genetice complexe ce nu sunt decontate de statul roman.

Sansa lui de a se reface sta doar in tratamentele si terapiile recomandate de specialistii care il monitorizeaza.

Pentru ca eforturile sa-i fie rasplatite si de a-si indeplini visul de a pasi pe propriile picioare, David are nevoie de fonduri pentru sedinte de kinetoterapie, tratamente medicale, echipamente si aparatura medicala specifice bolii.

David va multumeste pentru ajutorul vostru.


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO43 INGB 0000 9999 1097 1516
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Bursuc

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.