Cazurile noastre

Familia Mira

Familia Mira

Caz social

Trei suflete care au nevoie de ajutorul nostru…

Alina se chinuie din rasputeri sa isi creasca singura cele doua fete si munceste cu ziua pe unde apuca, lucreaza de noapte la terasele din zona Dedulesti-Dealu Negru.

Nu de putine ori, fetele se pregatesc singure de scoala si pleaca cu microbuzul scolar pana sa ajunga mama lor acasa.

Localitatea de care apartin, fiind mica, nu mai are resurse, iar de la inceputul anului scolar microbuzul a fost tras pe dreapta, drumul de 5-6 km spre scoala fiind parcursi pe jos de catre fetite.

Ajutorul social pe care il primeau de la primarie a fost si acesta sistat.

Locuinta in care traieste familia Mira este mostenire de la bunica fetelor, constructia este mica si saracacioasa, bucataria este loc de joaca dar si loc de facut temele, iar dormitorul este mic si intunecat. Caldura in casa este asigurata de o soba cu lemne, ce este folosita si ca „masina de gatit”. Lemnele pentru iarna cumparate vor ajunge cu greu pana in primavara.

Cea mai mare dorinta a fetelor ar fi o locuinta noua, un lucru extrem de greu de realizat in conditiile in care in familie nu exista un venit constant.


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO89 INGB 0000 9999 1184 1457
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Mira

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.