Cazurile noastre

Iris Gurita

Iris Gurita

Diagnostic: autism atipic, hiperkinetism, intarziere usoara in dezvoltare psihica si limbaj

Buna!

Sunt Iris Maria Gurita si m-am nascut pe 30 aprilie 2018.

La varsta de 3 ani am fost diagnosticata cu autism atipic, hiperkinetism, intarziere usoara in dezvoltarea psihica si de limbaj, iar de atunci merg constant la un centru specializat pentru terapie comportamentala si logopedie.

Sunt incadrata cu gradul de handicap grav cu asistent personal. Parintii mei, Oana si Costin, depun toate eforturile pentru recuperarea mea,  pentru a reusi sa ma descurc in viata fara asistenta permanenta.

Am avut norocul sa fiu admisa la un studiu clinic de cercetare, in Romania, prin intermediul caruia mi s-a efectuat un transplant cu propriile celule stem recoltate la nastere, avand rezultate favorabile si incurajatoare.

Pentru a imi mari sansele de recuperare si integrare, medicii specialisti mi-au recomandat sa particip la cat mai multe sedinte de terapie ABA si senzoriala, kinetoterapie si logopedie.

Totodata, avand in vedere rezultatele transplantului cu celulele stem proprii, acestia considera ca imi este benefic sa efectuez si un transplant cu celule stem artificiale, intr-un centru de specialitate din Varsovia, Polonia.

Fiti alaturi de mine pentru a deveni inalt functionala! Orice sprijin oferit inseamna foarte mult!

Va multumesc!


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO09 INGB 0000 9999 1326 2589
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Gurita

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.