Cazurile noastre

Isabella Anastasia Delicoi

Isabella Anastasia Delicoi

Diagnostic: autism atipic

Am doi anisori si jumatate, sunt o fire prietenoasa, vesela, curioasa si cel mai mult imi place sa cant si sa dansez. Parintii si fratele meu au fost foarte fericiti la aflarea vestii venirii mele, pentru ca tot timpul si-au dorit si o fetita, asadar, sunt iubita si rasfatata de toti cei din jurul meu.

In jurul varstei de 2 ani, parintii mei au observat ca ceva nu este in regula cu mine, nu reactionam ca ceilalti copii de varsta mea si au hotarat sa facem un control la medicul neurolog. In urma controlului si a investigatiilor recomandate am primit diagnosticul de „autism atipic”.

Mobilizarea familiei a fost destul de rapida, astfel, la nici o luna de la aflarea diagnosticului, am inceput terapia in cadrul centrului Special Kids Therapy din Popesti Leordeni.

La terapie merg cinci zile pe saptamana, cate 2 ore pe zi. Imi place foarte mult aici, invat lucruri noi pentru mine si au inceput sa se vada progrese in comportamentul meu.

Din pacate costul acestor terapii este destul de mare, iar mami si tati fac eforturi mari ca eu sa pot merge acolo. Doar participarea la terapiile specifice imi dau sansa sa devin un copil normal.

Asadar, am nevoie de ajutorul tau pentru a realiza acest lucru.

Va multumesc din suflet pentru ajutor!


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO17 INGB 0000 9999 1170 0648
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Delicoi

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.