Cazurile noastre

Iulian Deaconescu

Iulian Deaconescu

Diagnostic: tulburare globala a dezvoltarii de cauze antenatale cu varsta de dezvoltare de 6 luni, tulburare de comportament - stereotipii si autoagresivitate, epilepsie focala de cauza structurala, ureterohidronefroza operata, anomalii de substanta alba perventriculara.

Iulian este un baietel care lupta inca de la nastere pentru viata. Diagnosticat cu tulburare globala a dezvoltarii antenatale la nastere, afectiuni ulterioare s-au adaugat la starea sa de sanatate precara. A suferit o interventie chirurgicala pentru montare nefrostoma, iar in scurt timp va fi operat a doua oara pentru hidronefroza congenitala.

Sansele sale de a se reface consta in terapiile si tratamentele recomandate de specialistii care ii monitorizeaza starea.

Pentru a isi indeplini visul de a pasi pe propriile picioare, Iulian are nevoie de fonduri pentru sedinte de kinetoterapie, terapie Aba, tratamente medicale, medicamente si echipamente medicale specifice bolii.

Iulian va multumeste pentru ajutorul vostru!


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO40 INGB 0000 9999 1193 4295
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Deaconescu

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.