Cazurile noastre

Luca Epure

Luca Epure

Diagnostic: autism atipic, sindrom hiperkinetic si intarziere de limbaj expresiv

Numele meu este Luca si sunt diagnosticat cu autism, sindrom hiperkinetic si intarziere de limbaj expresiv, incadrat in gradul de handicap grav cu insotitor.

Sunt nascut pe 21 Mai 2019, intr-o zi de mare sarbatoare, Sfintii Imparati „Constantin si Elena”, fac parte dintr-o familie unita si compusa din mama, tata si un fratior mai mic pe nume David.

Luca este un copil minunat, este nascut la termen (40 de saptamani) fara nicio problema.

Semnele bolii au inceput sa apara incepand cu varsta de 1 an si 3 luni: nu mai raspundea la nume, lipsa contactului vizual si plansul necontrolat, urmat de urlete si tavaleli pe jos, lipsa somnului si preferinte alimentare.

Primul control la psihiatru a fost la varsta de 1 an si 9 luni dar a fost un control superficial, fara diagnostic, urmand ca diagnosticul sa fie pus la varsta de 2 ani, atunci cand a consultat un alt medic pshiatric.

Luca urmeaza terapia ABA, evolutia lui fiind una uimitoare si doamna doctor psihiatru ne asigura ca va fi un copil integrat si recuperat. Vor ramane putine elemente specifice autismului, insa pentru a reusi sa fie un copil integrat si recuperat 80-90% este nevoie de suport financiar pe care parintii nu-l pot asigura complet si au nevoie de ajutor.

Parintii va multumesc pentru orice sprijin acordat!


Doneaza!

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO59 INGB 0000 9999 1276 5243
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Epure

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.