Cazurile noastre

Sara Dinu

Sara Dinu

Diagnostic: paralizie cerebrala, epilepsie generalizata de cauza structurala, sindrom bipiramidal cu afectarea membrelor inferioare

O fetita foarte simpatica, care face parte dintr-o familie biparentala, in varsta de 4 ani si jumatate. Desi are un diagnostic nefericit, nu ezita sa isi faca parintii mandri.

Sara a luptat pentru viata ei cu o tarie iesita din comun inca din prima clipa si a reusit sa ne arate tuturor ca, in ciuda prognosticului sumbru, a reusit sa ajunga astazi sa recite poezii, sa se joace, sa se supere si sa se bucure ca orice copil normal impreuna cu colegii de la gradinita. Sara a invins moartea.

Mama este patiser-cofetar, iar tatal lucreaza in constructii, oameni obisnuiti care nu isi permit, din venitul lor, sa asigure tratamentele si terapiile atat de necesare ameliorarii starii de sanatate a fetitei.

Parintii au nevoie de ajutor pentru a ii asigura Sarei cele mai bune medicamente, tratamente, terapii si conditii speciale pentru un copil cu nevoi speciale.

Sara urmeaza proceduri kinetoterapeutice esentiale, hidroterapie, logopedie, pentru ca intr-o buna zi sa mearga normal.

Ajut-o pe Sara sa mearga!


Doneaza!

Urmatoarele optiuni sunt disponibile pentru acest caz:

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO44 INGB 0000 9999 0956 8490
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Dinu

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.