Cazurile noastre

Sarah Maria Gremberger

Sarah Maria Gremberger

Diagnostic: tetrapareza spastica (paralizie cerebrala)

Fetita care s-a grabit sa apara la intalnirea cu mami si tati, nascandu-se la numai 31 de saptamani si cantarind doar 1000 gr.

Desi la nastere doctorii au transmis cat se poate de transant parintilor ca nu este cazul sa isi faca iluzii in privinta copilului, Sarah a luptat si a ajuns acasa cu prognosticuri foarte bune.

La varsta de 5 luni au aparut grijile, parintii observand ca nu se joaca cu piciorusele, nu isi foloseste manutele, nu se rostogoleste si multe actiuni care ar fi firesti unui copil de varsta ei.

Tot in aceasta perioada parintii fac toate investigatiile medicale necesare si primesc diagnosticul crunt.

Dupa multe sedinte de kinetoterapie si inot, la varsta de 1 an, Sarah a reusit sa recupereze manutele. Diagnosticul a ramas acelasi, de paralizie cerebrala, insa doar cu afectarea membrelor inferioare.

A fost operata la ochisori pentru strabism si astigmatism.

Sarah este un copil de o veselie si un optimism iesit din comun, insa bunatatea ei incepe sa sperie parintii intrucat deja incepe sa fie ranita de rautatile celor din jur, rautati pe care ea nu le intelege, intrebandu-si mereu mama despre momentul cand va merge.

De la varsta de 5 luni si pana in prezent nu a intrerupt niciodata terapiile (kinetoterapie, inot, ergoterapie) si a respectat toate recomandarile privind internarile in spitale in vederea recuperarii.

Pana acum asa si-a petrecut o buna parte din copilarie, iar parintii se roaga la Dumnezeu sa ii ajute, macar de acum inainte, sa reuseasca sa-i ofere copilaria pe care o merita din plin.

Isi doreste enorm de mult sa invete sa conduca masina si sa poata iesi la plimbare cu catelul ei, un bichon; pentru asta insa mai este mult de munca.

Mama nu mai poate lucra intrucat Sarah are nevoie tot timpul de insotitor, iar tatal lucreaza ca sofer de dimineata pana seara pentru a putea sa isi ajute fetita sa evolueze in tratament.

Au mare nevoie de ajutorul tau pentru ca mititica sa duca o viata aproape de normal.


Doneaza!

Urmatoarele optiuni sunt disponibile pentru acest caz:

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO33 INGB 0000 9999 0986 3665
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Gremberger

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.