Cazurile noastre

Tudor Florin Stoica

Tudor Florin Stoica

Diagnostic: intarziere in dezvoltarea cognitiva si motorie, intarziere in dezvoltarea limbajului, prezenta comportamentului hiperkinetic, alergii alimentare si aerogene asociate.

Primul copil din o familie biparentala, provenit din o sarcina cu evolutie afirmativ fiziologica, insa nascut prematur la 26 de saptamani de gestatie cu un scor Apgar 1 – greutate 950 gr. El are o sora mai mica cu aproape doi ani care pare sa se dezvolte normal.

La nastere a suferit de hipoxie severa perinatala, hemoragie intraventriculara de gradul 2 si, datorita gradului mare de prematuritate a dezvoltat retinopatie de prematuritate ce a fost operata laser la nici 2 luni de la nastere.

Parintii nu au ajutor din cauza evenimentelor din familie, dar pentru Tudor si sora lui au putere si fac tot posibilul sa-si imparta responsabilitatile astfel incat acestora sa nu le lipseasca nimic.

Tudor urmeaza terapie ocupationala si comportamentala, logopedie si are nevoie de terapie prin dans (fiind hiperkinetic), inot, muzica, desen.

Este un copil vesel, cu contact vizual spontan, imita, investigheaza mediul inconjurator si persoanele din jurul sau.

In prezent frecventeaza Centrul Special Kids Terapy, face parte din grupa mijlocie la gradinita si va urma un plan de interventie personalizat avand ca obiective sporirea gradul de independenta si crestere a calitatii vietii atat a lui, cat si a familiei sale.

Parintii spera ca Tudor sa progreseze pe zi ce trece, sa ajunga un adult cat de cat independent, insa pentru ca acest lucru sa se intample, ei au nevoie de ajutorul tau.

Doneaza!

Urmatoarele optiuni sunt disponibile pentru acest caz:

Virament bancar

Beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU INTEGRARE SI RECUPERARE (A.S.P.I.R.)
Cont IBAN RO03 INGB 0000 9999 0957 4757
Valuta Lei
Nume banca ING Bank
Cod SWIFT INGBROBU

20% - Contract sponsorizare - persoane juridice

Contract sponsorizare – Familia Stoica

Asociatia este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la ANAF. Fondurile donate de companii sunt deductibile fiscal in limita a 20% din impozitul pe profit.