Despre noi

Cine suntem si ce facem?

Infiintata in 2018 sub numele "Hope & Care Autism", asociatia noastra si-a propus initial sa ofere ajutor copiiilor diagnosticati cu diferite forme de autism.
Incepand cu august 2020, odata cu schimbarea scopului si a numelui, ne propunem sa ajutam un cerc mai larg de persoane aflate in nevoie.

Astfel, putem acorda ajutorul nostru persoanelor cu toate tipurile de afectiuni de sanatate (atat copii, cat si adulti). Ne propunem sa ajutam si victime ale violentei domestice, ale discriminarii, ale accidentelor rutiere, persoane afectate de calamitati naturale si/sau de crizele economice ciclice, plata cursurilor de recalificare pentru someri si altele.

Ne propunem sa construim parteneriate cu alte asociatii cu orice tip de obiect de activitate (inclusiv cele sportive).

Printre altele, dorim sa ne implicam in a promova si sustine copiii supradotati. Totodata dorim sa ne implicam si in activitati ce vizeaza protejarea mediului, in refacerea patrimoniului cultural, in reabilitarea monumentelor istorice.

Cu alte cuvinte, acolo unde statul roman nu reuseste sa se implice sau lucrurile se misca foarte greu, putem interveni noi.

Afla mai multe...

Caracteristicile asociatiei

Donatii

Ajutam cauze prin donatii

Familiile au nevoie de fonduri pentru analiza, terapii, interventii si recuperare - cu totii stim cat de costisitoare sunt procedurile.

Fundraising

Strangere de fonduri

Romania are nevoie de centre de terapii, iar noi incercam sa sustinem astfel de proiecte.

Voluntariat

Lucram prin voluntari

Voluntarii nostri ajuta in mod direct cu aptitudinile si experienta lor reusind sa isi puna amprenta asupra proiectelor.

Voluntarii nostri

O echipa inimoasa...

Bogdan Nituica

International fundraiser

Mihaela Nituica

Manager de proiect

Dorel Lacatus

Moderator interviuri

Sustinator constant al asociatiei noastre.

Devino voluntar!

Schimbam vietile celor care nu au speranta. Vrei sa devii voluntar si sa ne ajuti?
Aplica aici