Evenimente

Loading Evenimente

All Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Donatie „Centrul Scolar de Educatie Incluziva – Valenii de Munte

1 aprilie 2022 | 08:00 - 30 aprilie 2022 | 17:00 UTC+3

“Fa bine si te vei simti bine! Nimic nu te costa sa fii un om bun!”

– Asociatia ASPIR

In aceste vremuri tulburi pentru toata omenirea, important este sa ramanem cu sufletul deschis. De aceea ne-am oprit pentru o clipa si ne-am gandit cum putem aduce un strop de fericire pe chipul unor copilasi cu cerinte educationale speciale.

Cu ajutorul si implicarea partenerilor nostri in fapte bune, Gradinita cu Program Prelungit “MAGIC YEARS”, dar si a parintilor dedicati cauzei noastre, am reusit sa aducem putina bucurie tuturor copiilor din cadrul  “Centrului Scolar de Educatie Incluziva” din orasul Valenii de Munte, judetul Prahova.

In cadrul acestui centru educational, isi desfasoara activitatea elevi cu cerinte educationale speciale (copii cu diferite deficiente mintale moderate, deficiente de limbaj si hipoacuzie) ce au nevoie de sprijin permanent si, de aceea, cu ajutorul cadrelor didactice specializate, invata sa se integreze in ceea ce inseamna scoala si viata sociala.

Astfel ca Asociatia ASPIR, impreuna cu partenerii sai, a sprijinit centrul mai sus mentionat cu jocuri, rechizite si materiale utilizate in cadrul sedintelor de curs desfasurate pe parcursul anului scolar, dar si cu produse de igiena personala pentru fiecare elev in parte.

Detalii

Incepe:
1 aprilie 2022 | 08:00 UTC+3
Se termina:
30 aprilie 2022 | 17:00 UTC+3