Evenimente

Loading Evenimente

All Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Interviu online cu Mos Nicolae

26 noiembrie 2021 | 19:30 - 21:30 UTC+3

Cine este Mos Nicolae? Cand vine si cum arata? Dar de unde stie daca am fost cuminte?

In fiecare an, in seara de 5 decembrie, copiii stiu ca trebuie sa-si curete cat mai bine ghetutele sau cizmulitele si sa le aranjeze frumos langa usa sau pe pervaz, pentru ca Mos Nicolae sa le aduca celor cuminti bomboane, fructe, biscuiti, covrigi etc, iar celor mai putin cuminti – nuielusa – sa-i atentioneze ca ar fi bine sa-si asculte parintii si bunicii.

Numele de Mos Nicolae a fost mereu legat de bunatate, duiosie, compasiune, altruism, empatie si darnicie. Acest nume este in prezent asociat cu o persoana generoasa care ofera cadouri si care are grija in special de copii.

De aceea pe data de 26.11.2021, la ora 19:30, la interviul on-line lunar pe care Asociatia Speranta Pentru Integrare si Recuperare – A.S.P.I.R il are, vom avea invitat special pe insusi Mos Nicolae – din dragoste pentru copii, a rupt din timpul sau ca sa vorbeasca cu cei mici.

Ajutorul Mosului poti fi chiar tu, draga cititorule! In luna decembrie poti alege unul din cazurile asociatiei pentru a darui o bucurie unui copil.

Vezi mai jos cazurile noastre si cum poti contribui!

👇👇👇👇

Cazurile noastre

Contribuie si tu!

Detalii

Data:
26 noiembrie 2021
Timp:
19:30 - 21:30 UTC+3