Evenimente

Loading Evenimente

All Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Magia Craciunului

15 decembrie 2021

Cea mai frumoasa perioada din an se apropie cu pasi repezi si ne bate la usa!
Sarbatorim Nasterea Domnului Isus Hristos, dar si speranta, dragostea, mangaierea, magia, dorinta de a face bine, de a vedea pe chipul celor apropiati si nu numai, zambetul si fericirea acestora!

Suntem aici sa facem lumea mai frumoasa pentru noi si pentru toti copiii extraordinari….si…oare cine o poate face mai frumoasa decat MOS CRACIUN?

Ce putem face noi? Pai… SARBATORIM MAGIA CRACIUNULUI!

Astfel, astazi am dat startul acestei postari care speram sa devina traditie de Craciun a Asociatiei A.S.P.I.R, unde, cine doreste sa fie Mos Craciun, ne poate scrie in privat pana pe data de 15 decembrie 2021 si va primi una din scrisorile noaste.

Asadar va invitam la fapte bune si sa va delectati cu minunatele noaste scrisori, ce contin dorinte care mai de care mai dragute si nastrusnice! Dorinte ce au fost stranse pe tot parcursul anului, iar cu ajutorul parintilor si condeiului lor au fost puse in scrisorile catre Mos Craciun.

Pentru orice detaliu depre familie si copil, dar si pentru a intra in posesia scrisorii ne puteti contacta pe adresa de e-mail: office@aspir-org.ro sau pe retelele de socializare.

Va suntem recunoscatori pentru implicare si va uram „Sarbatori magice!”

Detalii

Data:
15 decembrie 2021