Angela Dobre

Angela Dobre

Psihopedagog, logoped si psiholog in supervizare cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Universitatea din Bucuresti), programul de studii: „Psihopedagogie speciala”. Iar in prezent sunt studenta la masterul de „Terapie logopedica in procesele de comunicare” (Universitatea din Bucuresti).

De-a lungul timpului, am descoperit faptul ca performanta intr-un domeniu depinde foarte mult de placerea cu care iti desfasori activitatea, de modul in care te face sa te simti si de oamenii care te inconjoara. Pe langa toate cursurile din facultate si cele de formare profesionala, experienta m-a invatat ca pentru fiecare copil, lumea reprezinta un urias loc de joaca, in care exista atat distractii cat si foarte multe provocari, iar datoria noastra este sa-i ajutam sa faca fata acestor provocari.

Ma consider norocoasa pentru ca pot face ceva care sa-mi aduca satisfactii, alaturi de oameni deosebiti.

Din pasiune pentru logopedie si psihologie dar si pentru ca in preajma copiilor eu devin copil: creativa, jucausa, empatica, energica, am ales sa-mi pastrez sufletul de copil, sa lucrez cu copiii, pur si simplu sa-i ajut. Pe de alta parte, sa iubesti ceea ce faci si sa simti ca e important, ce ar putea fi mai placut de atat?!