Daniel Nituica

Daniel Nituica

Cine sunt si ce imi doresc?

Sunt in primul rand om si, bineinteles, sot, tata si persoana dedicata familiei; inginer la baza, dar implicat in a face fapte bune.

Daca pentru copii mei sunt un super erou, pot fi pentru oricine. Un prieten spune ca poti fii “zan, mag, vrajitor” – orice iti doresti, cand si daca vrei sa faci fapte bune.

Motto-ul dupa care ma ghidez este:

Fa bine si te vei simti bine! Nimic nu te costa sa fii un om bun!

A face bine nu inseamna neaparat sa dai ceva fizic (material) celor din jur; o simpla incurajare, o imbratisare, un simplu “esti bun/buna!”, “tu vei reusi!”, “hai ca poti!”, un simplu gest de incurajare poate schimba starea de spirit a unui copil, a unui adolescent, a unui adult, ba chiar si a ta. O vorba de bine spusa la momentul oportun poate face minuni.

Sunt o persoana implicata si intotdeauna reusesc sa duc pana la capat ceea ce imi propun.

Din propria experienta traita cu propriul copil, am decis sa infiintez o asociatie, iar alaturi de oamenii despre care stiam ca sunt implicati in a face fapte bune, am reusit.

Initial, totul a fost dedicat propriului copil cu diagnostic de TSA (tulburare de spectru autist) si alte diagnostice conexe acestuia. Chiar din denumirea asociatiei intelegeai cu ce ne ocupam. Doar ca, surprinzator, am inceput ceva si am ajuns sa ne implicam in a ajuta pitici si adulti cu diagnostice diverse (grave: cancer, epilepsie, hidocefalie, etc), fapt pe care nu il regret.

In spatele acestei asociatii – Asociatia Speranta Pentru Integrare si Recuperare (ASPIR) stau oamenii dragi mie, dar si voluntarii care doresc sa ajute si care se hranesc sufleteste din acest  “FA BINE SI TE VEI SIMTI BINE!”.

Va invit sa vizitati site-ul asociatiei – https://www.aspir-org.ro/ – si de asemenea va invit sa faceti fapte bune. Cu siguranta va veti simti bine!